BodorWelder 1500
Håndholdt lasersveisemaskin med den nyeste teknologien.
Ta dine sveiseprosjekter til neste nivå.

Fordeler med Bodor lasersveising:

  • 4 x så raskt som TIG (ca. 1 meter i minuttet)
  • Perfekt resultat
  • Enkel i bruk
  • Selvkjølende system for kontinuerlig bruk

Pålitelig i ekstrem kulde og varme

Som en sterk indikator på holdbarheten er  BodorWelder 1500 testet under strenge laboratorieforhold og er i stand til å opprettholde stabil ytelse i -20 ℃ – 60 ℃ og i opptil 90 % relativ fuktighet.

Video

Selvkjølende funksjon

Nøkkelen til selvkjøling kommer fra Bodors teknologi for konstant temperatursirkulasjon. Det resirkulerbare kjølemediet absorberer overflødig varme i systemet, og overfører varmen ut via kjøleribben. Denne evnen til å holde tilbake temperaturvariasjoner og høy luftfuktighet støttes av laboratorietester i over 10 000 timer.

Kontinuerlig laser

Uavhengig av ytre miljøer, genererer BodorWelder 1500 høyeffektiv laserkraft kontinuerlig 24/7 uten forstyrrelser, noe som gir en rekke fordeler til sveising av metaller når det gjelder bøying, hardhet og strekkfasthet.

Selvkjølende portabel sveisemaskinen fra Bodor

Intelligent sveiseprosessstøtte

Gi sveiseprosessen din ekstra drivkraft med intelligente funksjoner. Bodor Welding Process Database inneholder sveiseparametere for stål fra 1 til 4 mm når det gjelder flatsveis og kilsveis. Den fungerer som en nybegynnerguide, og lar brukere med ulike nivåer av ekspertise sveise uanstrengt.

Smart kontrollknapp

Kontrollknappen er enkel å navigere. Brukere kan administrere sine sveiseløsninger i én innstilling. De kan velge sveiseprosess og justere sveiseparametere (f.eks. kraft, sveisestrengbredde, frekvens osv.), og knotten vil automatisk lagre tilpassede parametere for deres operasjoner i fremtiden.

Bærbar design, integrert kraftstruktur

Uten innebygde vanntanker eller kjølevifter tar BodorWelder 1500 et dekkeområde på 0,24㎡. Denne kompakte maskinen har som mål å hjelpe brukere med komplekse sveisejobber i ulike arbeidsscenarier. Den leveres også med et sett med Bodor-sveisedyser, som oppfyller alle slags krav.

Spesifikasjoner og parametere

Lasereffekt 1500 W
Maks tykkelse 4 mm
Fiberkabel lengde 10 m
Vekt 55 kg
Kjølemetode Selvkjølende
Dimensjoner 760 mm×325 mm×540 mm
Laser frekvens Kontinuerlig
Driftstemperatur -20℃ – 60℃
BodorWelder 1500
Med BodorWelder 1500 kan du enkelt produsere kvalitetssveiser. Takket være sin holdbarhet er BodorWelder 1500 ideell for operasjoner på forskjellige arbeidsplasser. Fra prototyper til storskala produksjon viser denne maskinen sin fortreffelighet over hele linjen.